OKOS(k)ODÓ Játékklub

Képességfejlesztés logikai játékokkal

 

Az OKOS(k)ODÓ Játékklubban gondosan kiválasztott, kiváló minőségű, sokszor díjnyertes logikai-, stratégiai-, és fejlesztő játékokkal ismerkedhetnek meg, és játszhatnak a gyerekek. 

 

A játék fejlesztő hatását nem kell bizonygatni, megtették ezt már sokan orvosok, pszichológusok, pedagógusok. Az agytorna királyát, a sakkot, és annak képességfejlesztő hatását sem kell bemutatni. Gondoljunk csak a Polgár lányok csodálatos eredményeire!

 

De azt kevesen tudják, hogy a sakkon kívül rengeteg kiváló képességfejlesztő játék létezik. Vagy ha tudják is, kiválasztásukhoz bizonyos "szakértelem", beszerzésükhöz nem kevés pénz, egy közös családi játékdélutánhoz pedig szervezés és idő szükséges, amivel nem biztos, hogy rendelkeznek. 

 

A Játékklubban azt szeretnénk, hogy a gyerekek tanuljanak, fejlődjenek úgy, hogy közben remekül érzik magukat. Az önfeledt szórakozás garantált!

... és miközben okoskodnak, okosodnak is.

          

 

Az OKOS(k)ODÓ Játékklub foglalkozásai bérlet nélkül is igénybe vehetőek. Az aktuális foglalkozásra előzetes jelentkezés szükséges.

Ajánlott életkor: 8-14 év

Az OKOS(k)ODÓ foglalkozás ára: 1.000 Ft/ alkalom.

Jelentkezés

A gyermek nevének, életkorának megadásával itt jelentkezhet az Okos(k)odó játékfoglalkozásokra. Időpont-egyeztetés miatt kérem, hogy telefonszámát is adja meg. Várom jelentkezését!